Pages

Wednesday, September 26, 2012

~ KeNanGanKu ~

hye semua...hari ni just nak share dgn korg skit la psal pngalaman saya (seboleh2 nya xnk guna perkataan aku)...sebenarnya saya ni blh dikatakan peminat seni la juga (minat sgt2 tp xtau dtg dr mna minat tu hehehe....) termasuk la nyanyian, tarian and lakonan...dlu msa blajar kat UITM saya aktif dalam kelab kebudayaan...mula2 sja nk ska2 je tp xsangka plak lastly jadi penari hehehe..menyanyi plak just dalam toilet biasala tu je cara nk release tension kan? tp ni la yg dikatakan anugerah Allah, Dia dah kurniakan bakat nyanyian tu pada saya and saya baru sedar bnda tu on majlis jamuan raya kat ofis baru2 ni (11hb September 2012)... msa tu just try2 je nak perform dpan org rmai hehe padahal dlm hati apa la nk jdi msa perform nnt huhuhu... (walaupun dah biasa perform tarian dpan 1000 org tp nervous tetp ada) korg mesti nk tau kan pe jd? alhamdulillah semua brjln lancar, yg paling syok bla dengar feedback yg baik2 la dr mulut org heheh (eleh klu ada pun feedback yg kurg baik dorg mst xckp dpan,conform ngata blakang kan?) tapi apa2 pun semua bakat ni kurniaan Allah dan saya bersyukur sgt2 dengan anugerah yg dikurniakan. semoga saya tak salah gunakan bakat yang dikurniakan...emm thanx gak pada kwn2 yg bg support dr dlu sampai skg. igt lg sy pnh blaja menari lbh kurg 30 tarian cm xcye je kan?tp tu la hakikatnye, dlu tertanya2 gak cmne la dancer dlm tv tu blh mnari bnyk dance, cmne la dorg hafal step and sma je bla mnari kan? tp bla dah alami sendri baru la tau cmne rsanya kan... semua tu jd kenangan terindah dlm hdup ni and pengalaman yg blh kongsi dengan semua org. i miss to dance actually...anyway kat bwah ni ada satu video pertandingan tarian asli zon utara and guess what saya da dlm video tu hehehe...so hope u guys enjoy this video (sory xbpe clear sgt video ni tp lagu best kan?)

video

No comments:

Post a Comment